Böcker om enkla församlingar

books1För många kan goda böcker vara till hjälp när man vill hitta in i ett annat sätt att fungera som lärjungar till Jesus och som församlingar. Vi vill rekommendera två böcker på svenska. I mars 2015 kom Rickard Cruz bok Middag med Jesus ut. Alldeles nyligen kom Charles Kridiotis bok Guds rike, lärjungaskap och enkla församlingar. Gå in på vår boksida där vi tipsar om dessa och även länkar till andra böcker om enkla församlingar.

2 tankar kring ”Böcker om enkla församlingar

  1. Rickard Cruz Inläggsförfattare

   Hej Marius! Som det är i nuläget har vi ingen karta med enkla församlingar i Sverige. Däremot förmedlar vi ofta kontakter. Om du skickar ett meddelande här: http://www.simplechurch.se/kontakt/ och berättar var du bor kan vi förmedla kontakt om vi känner till enkla församlingar i närheten.
   Allt gott!

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.